Paven bekymret for Berlusconis sexliv

Etter at det ble kjent at Silvio Berlusconi etterforskes for prostitusjon med mindreårige har Vatikanet engasjert seg i saken.

Ifølge BBC har Vatikanet, ved kardinal Tarcisco Bertone, tatt til orde i saken og vist sin bekymring for de nylige sexpåstandene. På vegne av den katolske kirke uttalte kardinalen på torsdag at han mener personer med stor myndighet burde vise en mer robust moral.

– Kirken oppfordrer spesielt de med en høy posisjon i samfunnet til å forplikte seg til en mer robust moral, en følelse av rettferdighet og legalitet, uttalte kardinalen i en offentlig og kritisk tale fra Den hellige stol, det ledende bispesetet for den katolske kirke.

Her er mer om saken.

Jaha… Betyr det at han ikke anser kirken og prester og slike for å ha «høy posisjon i samfunnet», da, siden de – prestene – åpenbart ikke er nødt til å inneha en robust moral?


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *