USA innfører gratis prevensjon for kvinner

I dag vedtok det amerikanske helsedepartementet at helseforsikringsselskaper er pålagt å tilby kvinner gratis prevensjon. Det historiske vedtaket vekker harme i konservative og religiøse miljøer.

Konservative og religiøse grupper har vært sterkt imot at skattebetalernes penger skal brukes til prevensjon og spesielt angrepiller, som kan tas etter rett etter samleie for å forhindre at kvinnen blir gravid.

Hele saken kan leses her.

Lamegseeeeee….
Først skal kvinnene forhindres fra å unngå å bli gravide, og dersom de blir det, mot sin vilje, skal de måtte bære fram barnet. Og allikevel påstår de at de ikke er kvinnefiendtlige? Hvis abort er drap, hvorfor da ikke forhindre at situasjonen oppstår??


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *