Det nærmer seg dommedag. Igjen.

Harold Camping (89) holder fast på at verden går under 21. oktober.

«Den enorme hendelsen som fant sted 21. mai i år vil trolig være over den 21. oktober», sa Camping nylig ifølge Charisma News.

Den amerikanske radiopredikanten Harold Camping varslet at dommedag ville komme 21. mai tidligere i år. Mai kom og gikk og mange av hans tilhengere stod slukøret tilbake. Noen hadde solgt alt de eide for å finansiere en stor kampanje som skulle varsle om den kommende dommedagen.

Camping sa han var «forbløffet» da bortrykkelsen ikke skjedde i mai, men kom raskt med sin neste oppklarende profetiske ytring: 21. mai var Dommedag kun i åndelig forstand, og dommen vil fortsette helt fram til 21. oktober. Innen den tid lovet grunnleggeren av Family Radio at hele verden ville bli ødelagt.

Her kan du lede mer svada.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *