Kan ikke nekte å gi prevensjon

Fastleger kan ikke nekte å skrive ut prevensjon til kvinner, slår departementet fast. Nå endrer Vinje kommune praksis.

En katolsk lege i Edland i Vinje vil ikke skrive ut prevensjon til kvinner. Det har han ikke anledning til, sier statssekretær Robin Kåss i Helsedepartementet.

Her er hele saken.

Hva i himmelens navn (pun intended) er saken? SJØLSAGT kan ikke en lege nekte å skrive ut prevensjon!? Greit nok at han sjøl er lite bekvem med begrepet grunnet sin overtro, men han kan da ike forlange rett til å bestemme over andres liv på den måten!? Snakk om å ha mista gangsyn i forholdet til sin egen oppgave.
Og snakk om helt å ha mista gangsynet i forholdet til å velge mellom «onder»? Er det ikke bedre å forhindre graviditet enn å måtte foreta abort? Man kan bli så provosert….!! Og så forlanger de RESPEKT for sitt syn?!? Og så skjønner ikke de bevisstløse hvorfor vi kjemper mot religionen??


Postet

Kategoriene ,

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *