Kan ikke nekte å gi prevensjon

Fastleger kan ikke nekte å skrive ut prevensjon til kvinner, slår departementet fast. Nå endrer Vinje kommune praksis.

En katolsk lege i Edland i Vinje vil ikke skrive ut prevensjon til kvinner. Det har han ikke anledning til, sier statssekretær Robin Kåss i Helsedepartementet.

Her er hele saken.

Hva i himmelens navn (pun intended) er saken? SJØLSAGT kan ikke en lege nekte å skrive ut prevensjon!? Greit nok at han sjøl er lite bekvem med begrepet grunnet sin overtro, men han kan da ike forlange rett til å bestemme over andres liv på den måten!? Snakk om å ha mista gangsyn i forholdet til sin egen oppgave.
Og snakk om helt å ha mista gangsynet i forholdet til å velge mellom “onder”? Er det ikke bedre å forhindre graviditet enn å måtte foreta abort? Man kan bli så provosert….!! Og så forlanger de RESPEKT for sitt syn?!? Og så skjønner ikke de bevisstløse hvorfor vi kjemper mot religionen??

Kategori Arkiv, Arkiv Katolsk


Kommentarfelt

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

6 + 7 =