Ny bok fra Ronnie Johanson

Endelig ei kritisk bok om Snåsakaill’n!

Joralf Gjerstad, best kjent som Snåsamannen, har hatt en eventyrlig gjennomslagskraft i massemediene det siste tiåret. Som ingen andre nordmenn i nyere tid er han blitt ensidig hyllet som healer, sannsiger og visjonær.

Bakgrunnen for Snåsamannens rykte er hans tre selvbiografier, utgitt i perioden 2004–2010 (enda en kommer kanskje i år) og de to biografiene om ham, den siste ført i pennen av Hamsun-biograf Ingar Sletten Kolloen.

Nå kommer endelig en kritisk røst. Ronnie Johanson har gått grundig igjennom alle påstandene framsatt i bøkene av og om Gjerstad, samt medieutspillene.

Boken gjendriver påstandene om Snåsamannens overnaturlige evner som sannsiger. Gjerstads virksomhet som healer er forfatteren ikke like kritisk til, men han påviser at de fleste beretningene er overdrevne. Heller ikke påstandene om mirakuløse helbredelser tåler å gås nærmere etter i sømmene, viser det seg.

150 kroner, portofritt tilsendt.

Bestilles hos

Kategori Arkiv, Arkiv Vitenskap


Kommentarfelt

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

2 × 5 =