Viser bilder av vold og drap i barnebok

Lik, steining, blodpøler og mennesker som drukner er noe av det som er å finne i Jehovas vitners barnebok.

Jehovas Vitner har gitt ut en rikt illustrert bok med sine tolkninger av Bibelen, beregnet på barn. I boken kan man finne en rekke tegninger av grove voldshandlinger, bl.a. en som retter en kniv mot et barn. Det er også tegninger av døde mennesker på slagmarken. Barnepsykologer reagerer kraftig.

Forestillingen om Armageddon, verdens undergang, står sentralt i Jehovas Vitners lære. Boken er ment å illustrere hvor ille det går med dem som ikke forkynner Jehovas (guds) ord som et trofast vitne, den dagen verden går under.

Les mer her


Postet

Kategoriene ,

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *