Idrettskjendiser deler vitnesbyrd i «vintersportbibel»

Gregor Schlierenzauer Foto: Michal Cizek / AFP PHOTO / NTB scanpix

Kristendommen går nye veier og har nå fått funnet seg en ny promoteringsmulighet ved å lansere en egen “Vintersportbibel”

Idrettskjendiser forteller sine vitnesbyrd i en spesialutgave av bibelen. Den østerrikske toppalpinisten Benjamin Raich er en av idrettsutøverne som forteller om sin gudstro i denne Bibelen. Raich, som tidligere har flere VM- og OL-gull, sier at å be til Gud gjør ham til et bedre menneske.

Idrettskjendis-bibelen inkluderer blandt annet kjente navn som Gregor Schlierenzauer, Andreas Widhölzl, Marlies Schild, Pirmin Zurbriggen, Kelly Clark, den norske twintip-kjøreren Andreas Håtveid og mange flere.

Les mer her

Kategori Arkiv, Arkiv Humor


Kommentarfelt

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *