Ny bok «Kristendommen mot undergangen»

Hedningen John Einbu har kommet med ny bok.

Fra forlaget:

«Kristendommen mot undergangen» er skrevet av en ateist med en visjon om at verden vil bli et bedre sted uten religion. At verden med et avviklet religionssyn vil ha færre kriger, færre terrorhandlinger og mer mellommenneskelig respekt og forståelse. 

Boken tar utgangspunkt i situasjonen i verden i dag, hvor mennesker jevnlig blir drept i massakrer, terroraksjoner og kriger som alle har sitt utspring i religiøs tro. Forfatteren hevder at hvis man kunne eliminere de viktigste religionene i verden, så vil man samtidig bli kvitt mange av disse voldshandlingene. For noen ti-år siden var det vanskelig å tenke seg at det var mulig å radere ut religionen i et land, men nå ser vi, med Norge som eksempel, at ved økende folkeopplysning så minker antall troende fra år til år. Men for å få fortgang i den prosessen det vil være å skape et religionsfritt Norge må vi allikevel være villige til å foreta endringer, blant annet i undervisningen av barn. 

Kan dette være veien å gå for å skape en fredeligere verden?

«Kristendommen mot undergangen» er ikke polemisk og er ikke ute etter å krenke religion, tankefrihet eller retten til å fritt tilbe noe vi tror større enn oss selv, men den søker et land og en verden som ikke bruker penger, kapasitet eller energi på noe vi ikke vet om eksisterer.
*******
Etter avtale med forlaget har forfatteren fått anledning til å selge boken til bekjente til en lavere pris (kr. 268.-) enn hva som må betales i en bokhandel. Bestillinger kan sendes på e-post til . Boken vil da bli tilsendt med vedlagt faktura.


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *