Omskjæring, igjen

Dette synes politiske partier er helt greit, i frykt for å miste stemmer.

Vi har sendt følgende til SV og Venstre.

Ateistene er en religionskritisk organisasjon. Vi kritiserer ideer. Mennesker har rett til beskyttelse, ideer har det ikke.
Vi aksepterer fullt ut folks rett til å tro på akkurat hva de ønsker, så lenge det ikke går utover andre. Å ha rett til å tro på hva man vil, innebærer ikke rett til å GJØRE hva man vil, spesielt ikke mot andre, heller ikke i trosfrihetens navn.
Om folk ønsker å kutte i kjønnsorganene sine, av religiøse årsaker, så står det dem fullstendig fritt. Det fordrer imidlertid at vedkommende må være samtykkende, og myndig.

Nå ønsker sentralstyret i SV å ikke gå mot gutteomskjæring, fordi «det vil ramme jødene».
For oss religionskritikere har dette med omskjæring INGENTING med jøder, eller andre fokegrupper / religioner å gjøre.
Vi reagerer utelukkende på vegne av dem som trenger mest til beskyttelse, i dette tilfellet smågutter.

Vi er glad for at politikere har empati for utsatte grupper.
I denne sammenheng er den svakeste part nyfødte guttebarn, som utsettes for overgrep, kroppslig og religiøs krenkelse, begrunnet i en avtale mellom gud og folket fra mer enn 2000 år gamle skrifter. Vi ber om at SV tar hensyn til barnas rettigheter og styrer empatien i retning uskyldige barn, heller enn mot voksne, som kan ta sine egne valg.

Jødene har fått sitt lovede land. Det er fullstendig absurd at de voksnes religionsfrihet skal gå foran barnas rett til egen kropp.
Jøder MÅ ikke være omskåret for å «være jøder», det følger uvanlig nok morslinja, og de klarer helt utmerket å tilpasse seg slike endringer i lovverket, når de må.
Vi ønsker sjølsagt ikke noe jødeforbud, vi ønsker forbud mot å krenke barn. Alle barn, også jødiske, må ha rett til vern fra kroppskrenkelser.

Medisinske miljø er sterk motstander av denne praksisen, Helsedepartementet har uttalt at det er en brudd på straffeloven, Barneombudet er negativ og relatert FN-organ er motstander.

Barnets beste må veie tyngre enn voksnes religion og kultur. Alltid.

Takk for oppmerksomheten.

Relatert til følgende saker:
http://www.klassekampen.no/article/20180410/ARTICLE/180419996
https://www.bt.no/btmeninger/debatt/i/M6xoJ/Venstre-skuffer


Publisert

i

, ,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *