Islam Net – utad og innad

Skrevet av: Dagfinn Eckhoff. Opprinnelige posted i Facebook gruppen Religionskritisk debattforum.

Finn-Graffs-illustrasjon-Fahads-planer-Groruddalen-mindre

Vi ateister har fulgt Fahad Qureshi i mange år. Siden Hedningsamfunnet og Islam Net hadde parallelle gatemøter på Egertorget, og diskuterte over mikrofon om kvinners plass i samfunnet, og vi ateister lot forbipasserende prøve burka.

Vi har deltatt på hans møter, og fulgt ham på nettet. Ikke minst engasjerer vi oss når han nå har kjøpt lokaler på Stovner for å lage ungdomsklubb.

Fahad er dyktig – fremstår utad i kjent Frelsesarmé-stil, deler ut mat til trengende:

ao-Avisa-Oslo

Det var i forbindelse med høytiden ramadan at Islam Net planla å donere matvarer til Fattighuset for 50.000 kroner. På grunn av det store behovet økte de budsjettet til 100.000 kroner. – Så vi starta en innsamling på Facebook. Vi gikk ut for å kjøpe inn matvarer. Vi kjøpte inn kjøtt, et par hundre kilo med ris, egg, tomatsuppe, olje og mye mer. Vi gjorde innkjøpene i går og tenkte å gi det ut i dag ettersom det er siste dagen fattighuset holder åpent i anledning påsken. – Det er lett å tenke at dere gjør dette for å stille dere selv i bedre lys etter debatten om aktivitetssenteret i Groruddalen? – Det er ikke første gang Islam Net deler ut mat. Vi har hatt matutdelinger tidligere, men ikke til Fattighuset.

Innad forkynner han islamisme av tyngste kaliber. “Dette livet er en test” – (på om du er verdig til Paradiset eller om du må belage deg på Helvete, hvor din hud skal svis av – gang på gang, siden Allah koser seg med å gi deg ny hud og la deg gjennomgå flammene pånytt og pånytt.) I det videre presenterer vi utdrag av det han skriver på sin egen nettside.

Finn-Graffs-illustrasjon-Fahads-planer-Groruddalen
Finn Graffs tegning til illustrasjon av Fahads planer i Groruddalen.

Vil du at Allah skal bygge et hus for deg i Paradiset? Doner et fast beløp for å støtte etableringen av et aktivitetssenter i samarbeid med Iman Aktivitetssenter og du vil ta del i belønningen! Enhver person som kommer nærmere Allah, enhver som begynner å be, enhver som gjør dhikr, enhver som tilber Allah som et resultat av vårt arbeid som du har støttet, vil DU få ajr for for. Doner nå uten å nøle in sha Allah.

Muhammed-En-Barmhjertighet-for-menneskeheten

Vi kan starte med å se rundt oss; de fleste av oss vil se menneskelagde produkter. Hvorfor har vi laget dem? Mest sannsynlig for at vi skal være i stand til å dekke våre ulike behov. Vi kan si det slik at alle tingene vi lager, er ment å tjene oss. Dermed kan vi spørre oss selv; hvorfor skapte Gud oss, dersom det ikke var for å tjene Ham?

Kommer gode ikke-muslimer til Helvete?

“Vil et menneske som tilsynelatende gjør godt hele livet, men dør uten å være muslim, ende i Helvete? Hvordan kan det i så fall rettferdiggjøres av en god og tilgivende Gud?

Dette går imot det Gud selv sier i Koranen. Han sier at intet annet enn islam vil bli akseptert og man vil være blant taperne i det kommende liv (oversettelse av betydningen):

«Og enhver som ønsker annet enn islam som religion – aldri vil det bli akseptert av ham, og i det hinsidige vil han være blant taperne.»

Det er ingen mat å spise i Helvete unntatt fra Zaqqoom-treet, hvis frukt er som djevelhoder. Det er så bittert at halsen snører seg sammen og de kan nesten ikke svelge det, men det er alt de har å spise så de må spise det. Dette er hvor forferdelig det vil være i Helvete og man kan trygle så mye man vil om å få lettet straffen, men da vil det være for sent. Straffen i Helvetesilden blir verre og verre og de som avviser islam vil bli der for evig og alltid.

Troen på dommedag

Livet er som nevnt en test for oss mennesker.

Hadde vi ikke vært begavet med intellektet og evnen til å ta frie valg, ville vi automatisk gjort det Gud ville at vi skulle gjøre. Fordi vi har evnen til å velge selv blir livet en test: Underordner vi oss Guds vilje, eller gjør vi det ikke? Eksamener, prøver, tester, er til for å se om vi fortjener å bestå eller ikke. Når vi består en eksamen har det positive konsekvenser og når vi stryker har det negative konsekvenser. Det samme gjelder livets eksamen. Vi vet at Gud eksisterer, vi vet at vi er skapt med en hensikt, og vi vet at livet er en test.

Man velger selv om man vil til Helvete

Helvete er ikke vår standard destinasjon. Gud har gitt oss valget om vi vil til Helvete eller Paradis. Du velger selv hvordan du vil leve livet ditt. Om du velger å underordne deg Gud er Paradisets vei åpen for deg, om du velger å forkaste islam, er Helvetes vei åpen for deg. Veiene er klare, og valget er ditt.

100 % suksess! 4 radikaliserte kvinner innom Islam Net. 4 vil hjem igjen fra Syria!

Fahad Qureshi ble konfrontert med at 4 unge norske kvinner med innvandrerbakgrunn hadde en periode vært aktive i Islam Net, før de ville videre – flyktet til Syria, giftet seg med IS-terrorister – og nå vil de hjem igjen. Bare fire, sa Fahad til sitt forsvar. Bare fire? 100 %, Fahad, 100%! Gratulerer!

Vår anbefaling:

Den går til hvem som helst som er opptatt av hva vi alle, og ikke minst barn og ungdom kan møte. Gå inn på Islam Nets sider. Se hvordan de presenterer seg. Hør hvordan suggererende sannheter pakkes inn i fordummende og søvndyssende “musikk”. Bli klok – og bli med på å avsløre hva denne middelalderske forkynnelsen består i.


Publisert

i

,

av

Stikkord:

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *