Har Norge noe ansvar for IS-søstrene?

Dagfinn Eckhoff, styreleder i Ateistene.

Bilde: Copyright Dagfinn Eckhoff/Ateistene 2021.
  • Bortsett fra at de er norske statsborgere?
  • Bortsett fra at de er mødre til uskyldige barn?
  • Bortsett fra at de flyktet hemmelig til sitt nyvunne paradis som tenåringer?
  • Bortsett fra at det ikke ringte noen bjeller hos norsk skole og helsevesen da jentene begynte å kle seg som islamister og leverte norske stiler hvor de drømmer om å flykte til kjekke mannfolk som kan føre dem til dette paradiset?

Jentenes mamma lærte seg ikke norsk. Hun syntes at døtrene visste for lite om Islam. Hun engasjerte en ung søt islamlærer fra moskéen til å lese for dem om paradiset som venter alle som tror på Muhammed.

Kjekke menn som visste alt om veien til paradiset fant jentene også hos Fahad Qureshi i Islam Net, mannen som har kjøpt et skytesenter i Groruddalen for å lage ungdomsklubb, som forkynner helvete for dem som ikke forstår å følge profeten, og som ville ha sharialovgivning i Norge. Som profetens Ummah, unge nordmenn med svart skjegg og arabiske klær som ordner hemmelige reisebilletter til norske forførte ungdommer.

Alt dette opplevde de i Norge.

Tror vi at Norge blir tryggere hvis jentene og barna deres forblir hos islamistene? Håper vi at de dør i Syria?

Kjære norske stat, helsevesen, rettsvesen, skole, utenriksdepartement og politiske partier – er det et slikt Norge vi vil ha?

Kategori Debatt, NyheterStikkord


Kommentarfelt

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

eleven − 4 =