Har Norge noe ansvar for IS-søstrene?

Dagfinn Eckhoff, styreleder i Ateistene.

Bilde: Copyright Dagfinn Eckhoff/Ateistene 2021.
 • Bortsett fra at de er norske statsborgere?
 • Bortsett fra at de er mødre til uskyldige barn?
 • Bortsett fra at de flyktet hemmelig til sitt nyvunne paradis som tenåringer?
 • Bortsett fra at det ikke ringte noen bjeller hos norsk skole og helsevesen da jentene begynte å kle seg som islamister og leverte norske stiler hvor de drømmer om å flykte til kjekke mannfolk som kan føre dem til dette paradiset?

Jentenes mamma lærte seg ikke norsk. Hun syntes at døtrene visste for lite om Islam. Hun engasjerte en ung søt islamlærer fra moskéen til å lese for dem om paradiset som venter alle som tror på Muhammed.

Kjekke menn som visste alt om veien til paradiset fant jentene også hos Fahad Qureshi i Islam Net, mannen som har kjøpt et skytesenter i Groruddalen for å lage ungdomsklubb, som forkynner helvete for dem som ikke forstår å følge profeten, og som ville ha sharialovgivning i Norge. Som profetens Ummah, unge nordmenn med svart skjegg og arabiske klær som ordner hemmelige reisebilletter til norske forførte ungdommer.

Alt dette opplevde de i Norge.

Tror vi at Norge blir tryggere hvis jentene og barna deres forblir hos islamistene? Håper vi at de dør i Syria?

Kjære norske stat, helsevesen, rettsvesen, skole, utenriksdepartement og politiske partier – er det et slikt Norge vi vil ha?


Postet

Kategoriene ,

Kommentarer

Ett kommentar til “Har Norge noe ansvar for IS-søstrene?”

 1. Peter Mendis avatar
  Peter Mendis

  Jeg mener at det er ikke Norge som har det førstelinjens ansvar for IS søstrene. Det er foreldrene. Siden det er mamma som ikke har lært seg norsk og har bevist fått sine barn hjernevasket med en ideologi som ikke hører hjemme i 2021 da får mammaen står som øverst ansvarlig for døtrenes skjebne. Deretter skal Fahad Qureshi, Islam Net og imamen som hjernevasket disse jentene, står ansvarlig. For at Norge skal ha noe ansvar måtte norske myndigheter bidratt til jentenes indoktrinering i en middelalders ideologi. Jeg siterer
  «Jentenes mamma lærte seg ikke norsk. Hun syntes at døtrene visste for lite om Islam. Hun engasjerte en ung søt islamlærer fra moskéen til å lese for dem om paradiset som venter alle som tror på Muhammed.

  Kjekke menn som visste alt om veien til paradiset fant jentene også hos Fahad Qureshi i Islam Net, mannen som har kjøpt et skytesenter i Groruddalen for å lage ungdomsklubb, som forkynner helvete for dem som ikke forstår å følge profeten, og som ville ha sharialovgivning i Norge. Som profetens Ummah, unge nordmenn med svart skjegg og arabiske klær som ordner hemmelige reisebilletter til norske forførte ungdommer»

  At de opplevde alt den nevnte religiøse hjernevasking i Norge er ikke Norges feil. Det er religiøs frihet i Norge. Hva skulle Norge har gjort. Hadde Norge gått inn får å stoppe indoktrinering i Islam da skulle det har vært enorme reaksjoner både nasjonalt og internasjonalt. At dette skjedde i Norge er irrelevant. Norge er absolutt ikke ansvarlig. Det er egentlig ikke det som er spørsmålet. Spørsmålet er, Skal Norge, på tross av at landet ikke er ansvarlig, hjelpe disse jentene? Da ut av barmhjertighets hensyn. Et annet spørsmål er, må ikke moren til jentene, Fahad Qureshi, Islam Net og Imamen straffeforfølges?? Disse menneskene er den direkte årsaken til at jentene har hamnet in den situasjonen de er i i dag. Det er lett å legge skylden på Norge. Det som da skjer er at de riktige bandittene bare fortsette med deres hjernevasking av andre ungdommer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *