Takk til deg, Karen Christine Friele!

Takk til deg, Karen Christine Friele!

Regnbue over rolig vann. Stock unlimited.

Takk til deg for din innsats i alle år, for din medmenneskelighet, din humor og din kamp for menneskers verd uavhengig av seksuell legning! Takk for din stedige kamp mot ikke minst sneversyn og kirkelig undertrykkelse av ”dem som føler annerledes”!

Du var aktivt medlem hos oss i mange år fra Ateistenes begynnelse som Hedningsamfunnet i 1974.
På et stort offentlig møte i hedningenes regi i 1977 annonserte du deg selv som ”en uhyre lykkelig lesbisk” og protesterte mot de kristnes homomotstand. En generasjon senere, i 1994 mottok du homobevegelsens ærespris og 1999 Humanistprisen fra Human – Etisk Forbund.

Dagens samfunn ser annerledes ut enn da. Regnbueflagget vaier stolt. Takk til deg, Karen Christine!

Dagfinn Eckhoff, styreleder i Ateistene


Publisert

i

,

av

Kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *